PASTÍS DE CARBASSÓ

Unes al·lotes que tenen un poc de morro, però que estim un poquet, me demanaren que els dugués berenar, i com que aquests dies, si hi ha res que no falta a sa cuina de sa lluna son carabassons, dins es forn han acabat.





Necessitarem:
Carbassons
Ceba
Sal
Prebebò
Formatge en làmines
York
Orenga
3 ous
200ml nata

Au idò, per feina:
Posam a fregir amb un poc d'oli els carbassons a làmines fines i la ceba tallada llarga, amb sal i prebebò, fins que sigui tot fluixet, remenant de tant en quant.

Forram un motlle amb paper vegetal i hi posam una gota d'oli. I anam fent capes, una de carbassó amb ceba i una de formatge, york i orenga, així fins que hi hagui material.

Mesclam els ous amb sa nata líquida i ho tiram a damunt la preparació.
Ho posam a dins el forn 30 minuts a 180º.
I ja està.

3 comentaris:

  1. wooow quina pinta, crec que apendré molt darrera tu. Marga Muro

    ResponElimina
  2. Estic contenta que t'agradi, ja me contaras si en fas cap, però t'assegur que m'agrada més menjar que cuinar, jeje.

    ResponElimina
  3. No som notària... però puc donar fe que realment és deliciós!!! N'he pogut pegar una mossegadeta..

    ResponElimina