TARTALETES DE MAR I TERRA

Tenia ganes de menjar espinacs, i com moltes vegades, he cercat un poc entre els blogs que segueixo i he trobat aquesta que m'ha agradat molt, l'he trobada a xocolata desfeta, una recepta senzilla i boníssima, na Marina la fa com a entrant, però nosaltres l'hem menjada de plat principal per sopar.



Ingredients:
Pasta de fulls (qualsevol altra massa hi ha d'anar bé)
Oli d'oliva
Salmó fumat
Espinacs congelats
2 Quesitos
2 ous
Gambetes pelades congelades
Xampinyons.
Sal, prebebò i "eneldo"

Tartaleta de salmó: Bullim els espinacs, els escurrim. Batem un ou amb un "quesito" i incorporam el salmó tallat petitet i els espinacs, sal i eneldo.
Tartaleta de gambetes: Passam per una pella amb oli les gambetes amb els xampinyons a làmines. Batem un ou amb un "quesito", incorporam les gambes i els xampinyons, sal i prebebò.

Forram uns motlles untats amb un poc d'oli amb la pasta de fulls i els omplim amb els farciments.

Ho posam dins el forn 30 minuts a 180º i tartaletes llestes per disfrutar.

1 comentari:

  1. Ahir vespre vaig quedar com una reina! Els "meus homes" disfrutaren de bon de veres amb aquestes tartaletes... només que trobaren que varen tenir gust de poc!!! Gràcies per compartir.

    ResponElimina