FIDEUS XINESOS AMB BOLETS


Un plat per a la recepta del 15 d'Els fogons de la Bordeta, aquest mes dedicat als bolets. Mai havia comprat aquest tipus de bolets, de fet no estic segura que siguin de card, algú m'ho podria confirmar? Ja es veu que no soc massa entesa en bolets, conec els esclatasangs, blaves, picornells, i es clar, els xampinyons, si me treuen d'aquí ja me perd. Però això si, m'encanten i en menjo sempre que puc.

APERITIU DE GAMBES I CARABASSÓ


Aquest aperitiu el vaig fer quan vengueren a sopar les meves estimades amigues "glamouroses", me va dur feina preparar el sopar però havia de mantenir el nivell que han posat. No es la primera vegada que faig aquest plat, el farciment sempre és el mateix i vaig fent proves amb la base, aquesta vegada eren volovans comprats, també es pot fer amb pasta de fulls o amb pa. És molt fàcil de fer i el formatge de salmó li dona un gust especial.

Ingredients:
Volovans                                                         Formatge per untar amb gust de salmó
Carabassó                                                        Gambes pelades
Prebebò i sal                                                   Oli d'oliva

Tallam el carabassó a làmines fines i ho passam per una pella amb un poc d'oli, després de 5 minuts afegim les gambes, salpebram, deixam un moment i apagam el foc. Omplim els volovans amb el formatge i hi posam a damunt la preparació. Servir calent.





TRUITA DE PATATES AMB CARBASSA CARAMEL·LITZADA I VISTES A LA MAR


Havia de dur alguna cosa a un sopar, i que tenia a casa? Carbassa i patates. Després d'una ullada per la xarxa vaig trobar aquesta recepta d'Ole tus fogones. És una truita diferent perquè te un punt de dolçor, però crec que en general va agradar i a mi més, tant que la vaig repetir ahir per fer un picnic a vorera de mar.