Ma mare i la meva germana sempre fan galletes i jo que tenc un blog de cuina no n'havia fet mai, avui m'he atrevit i no han sortit malament del tot, no? Diu el catador que tenc a Sa Cuina de Sa Lluna que son bones i això per jo, ja compta. Tot això perquè ahir ma mare en va fer (més bones que aquestes, això també ho he de dir) i avui n'he duit a la feina i es clar, les companyes n'han volgut la recepta, i ja que la tenia a mà i que avui és el #díadelaespelta he aprofitat, i aquí en teniu el resultat.
ESPIRALS INTEGRALS AMB MONGETES
Aquest any he decidit acostar-me més que mai a la cuina sana i també restringir bastant el consum de carn, per això a partir d'ara les verdures seran les reines de sa Cuina de Sa Lluna.
I per començar, aquestes espirals integrals, amb unes mongetes molt gustoses que vaig comprar al mercat de l'Olivar de Palma.
I tenim una eina nova, el wok que m'han duit els Reis de "ca els Tios", m'encanta, no tenc temps d'arreconar-lo, quasi cada dia passa per els fogons.
CREMA DE PORROS I CREMA DE COLIFLOR
Dues cremes per compensar els torrons i llevar el fred, la primera amb els porros que vaig comprar dissabte al mercat de l'Olivar de Palma i la segona amb la coliflor de l'hort de mon pare i ma mare. Son dues cremes molt similars on només canvia l'ingredient que li dona nom.
CARXOFES AMB GAMBES
Anem amb la primera recepta de l'any, una recepta molt lleugera, a veure si compensam els excessos de les festes. Encara que serà difícil, perquè després de Reis ja venen els foguerons de Sant Antoni.... mmmm ja sent olor de llengonissa torrada.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)