PASTÍS DE PURÉ DE PATATA AMB VISTES AL MAR


Aquesta és una recepta que tant pot servir d'aperitiu, acompanyamet o plat principal. Jo he muntat dos pastissos individuals a dins dos tuppers i hem abandonat unes hores Sa Lluna per gaudir del mar, però vos pos les fotografies d'un dia que vaig fer aquesta recepta com a entrant. Per al farciment podeu posar mil coses més, jo vaig variant depenent del que hi ha al rebost, per exemple si pot posar ametlles, pipes, musclos picats, gambes, cogombrets.... a gust de cadascú.





Ingredients:
800gr de Patates                                400gr d'aigua o llet (el que més us agradi)
Sal, pebrebò, nou moscada              25gr de Mantega
1 ceba, 1 all, oli (opcionals)              Ous bullits
Tonyina en llauna                              Nous picats



Feim el puré de patates, es pot usar el de sobre, avui l'he fet casolà. L'he fet amb la thermomix però us poso la recepta tradicional. 
Pelar les patates, tallar-les a cantons i posar-les a dins una cacerola, cobertes d'aigua. Han de bullir 20 minuts. Colar i abans que refredin esclafar-les amb una forqueta o passar-les per el passapurés. Afegir la mantequilla, sal, pebrebò, nou moscada i remenar, afegir la llet o aigua calenta i remenar fins que estigui tot lligat. 

Aquesta part és opcional a casa ens agrada i ho feim: Picar la ceba i l'all i sofregir-los dins una pella amb oli fins que sigui cuit i afegir al puré de patates.

Picar els ous, les nous, afegir-hi la tonyina, pebrebò i sal i remenar.

Per al muntatge va a gustos, ja us he contat que ho he posat a dins un tupper però si voleu que quedi vistós com a la foto ho vaig fer utilitzant un motlle per emplatar, es posa una capa del puré, una de la mescla i una altra de puré es lleva el motlle i llest!!



Aprofit per compartir les fantàstiques vistes d'Aucanada (Alcúdia) que hem gaudit quan ens menjavem aques pastís.
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada