PASTÍS ESTRELLA



M'acab d'inventar el nom d'aquest pastís, perquè trob molt avorrit dir-li pastís de pa de motlle i perquè realment és el meu pastís estrella... allà on el dugui sempre me fa quedar molt be. No sé perquè no l'he posat abans perquè el faig molt sovint.





Ingredients:
Pa de motlle                 Maionesa (1 pot gros)
Tonyina                         Ou bullit
Palets de cranc             Nous
Sal i pebrebò.


Aquest pastís l'he fet amb 18 llesques de pa de motlle, però es pot fer de la mida i forma que es vulgui, sempre amb tres pisos de pa.

Començam posant una primera capa de pa i l'untam de maionesa, que arribi bé als cantons, després hi escampam a sobra la tonyina esmicolada (jo he posat tres llaunes petites), es pot substituir per cuixot dolç.
Cobrim amb un segon pis de pa de motlle (que coincidesquin les llesques amb el pis de baix).
Picam els palets, els ous bullits (n'hi he posat 3), les nous, maionesa abundant (ha de quedar gustós) sal i pebrebò. (aquí podem posar el que volguem, sempre tot picat, cogombrets, cuixot salat, gambes bullides...).
Escampam aquesta mescla a damunt el pa, que arribi bé a les voreres, ha de ser abundant.

Cobrim amb el tercer pis de pa (record que les llesques han de coincidir amb les de davall). Ja tenim el pastís format a falta de fer la decoració. Però abans de fer-ho i per no espatllar la decoració feim els talls al pastís, de cada caramull de tres llesques han de sortir quatre trossos, tal com es veu a la fotografia.
Acabam untant amb maionesa i fent la decoració al gust, jo l'he fet amb ou picat. Millor si es prepara el dia anterior, és més gustós.





1 comentari:

  1. Ja ho pots dir que és una estrella de pastís. Qué bò que va ser!!!!

    ResponElimina