HAMBURGUESES DE COLFLORI I FORMATGE



Una recepta de les fàcils i molt bona, amb el punt divertit que li dóna el formatge. La recepta l'he agafat d'aquí.


Ingredients per 12 hamburgueses:
500gr de colflori bullida (millor si és al vapor)
1 ou
40 gr de farina
120gr de formatge rallat ( la recepta original és amb gouda, però jo li pos del que trob més light)
80 gr de pa rallat
30gr de llet
1 culleradeta de julivert picat
1 culleradeta d'orenga
Sal i pebrebò

Amb una forqueta esclafam la colflori bullida, anam incorporant tots els ingredients i remenam fins que quedi tot ben mesclat, millor no triturar perquè quedarà una pasta massa líquida i serà difícil formar les hamburgueses.


Posam un poc d'oli a dins una pella, quan sigui calent hi anam posant bolles de la massa de la mida d'un ou i les esclafam per donar forma d'hamburguesa. Donam unes quantes voltes fins que agafi coloret i llest per menjar. Bon profit! 






1 comentari:

  1. Tengo yo que preparar estas hamburguesas para engañar en casa y que se tomen la coliflor, tiene que estar riquisima, besos
    Sofía

    ResponElimina